duminică, 9 februarie 2020

Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

Ingrediente

  • 4 pulpe intregi de pui
  • cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • un ardei alb
  • un pahar de vin de casa
  • condimente-grill pentru pui
  • piper
  • boia si sare
  • 3-4 linguri de ulei

Mod de preparare

Se spala pulpele, se taie fiecare in doua si se unge cu ulei fiecare bucata. Se ia o tava termorezistenta,se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se taie legumele(poza 2), si se aseaza in tava(poza 3). Peste legume se pun pulpele, si se condimenteaza cu grill pentru pui, sare, boia si piper. Se toarna cu grija o jumatate de pahar de vin peste pulpe (poza 4). Se acopera tava cu capacul ei, si se pune la cuptorul incins in prealabil (poza 5). Dupa cca 30 min se scoate tava si se intorc pulpele pe partea cealalta. Se toarna cealalta jumatate de pahar de vin peste pulpe si se condimenteaza (poza 6). Se acopera din nou cu capacul, si se pune tava la cuptor pentru inca 30 min. Cand pulpele sunt gata (poza 7), se scoate tava din cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu