duminică, 9 februarie 2020

Pulpe de pui pe sare

Ingrediente

  • -pulpe inferioare fara piele
  • -maioneza de usturoi
  • -0.5 kg sare grunjoasa

Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita mustar,cimbru,piper si un praf de sare.
Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si se dau la rece 24 de ore;a 2-a zi se aseaza pe un pat de sare grunjoasa si se coc 1,5 ore la 180 grade.Se dezlipesc de pe sare dupa 5 minute de la scoaterea tavii din cuptor;le-am servit cu orez cu legume si castraveti murati;reteta este dietetica,grasimea se scurge in sare ,pulpele sunt delicioase!;sarea si grasimea formeaza un strat compact,care se detaseaza singur dupa aprox. 1 ora de la detasarea pulpelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu